logo

FORSIDE HAVNA SKUR 1 KONTAKT ENGLISH

 


Forside > Havna >

Stortingspolitikere på befaring

strek
16.02.2017

Roy Steffensen og Hans Andreas Limi i Stortingets finanskomitè var nylig på befaring på Drammen havn sammen med Buskeruds stortingsrepresentant, Morten Wold.

image

POLITISK HAVNEBEFARING:
  Onsdag morgen var det rikspolitisk havnebefaring i Drammen. Fra venstre: Assisterende havnedirektør Ivar Vannebo, Hans Andreas Limi og Roy Steffensen i Stortingets finanskomitè, havnedirektør Einar Olsen og Buskerud-representant i Helse- og omsorgskomiteen, Morten Wold.

Alle tre representerer Fremskrittspartiet. Etterpå gikk turen til Aass Bryggeri.

– Jeg ønsket å vise mine partikolleger i finanskomiteen to av Buskeruds viktigeste og mest tradisjonsrike arbeidsplasser samt den flotte byutviklingen som har skjedd i Drammen. Når vi er på vei innover til Oslo igjen så er nok begge skikkelige drammenspatrioter, smiler Morten Wold som legger til at trioen selvsagt også tok opp en del politiske tema på rundturen i Drammen. 

– Her på Drammen havn er det jo havnekapital og transportavgiftene til sjøs som er interessant å diskutere. Det virker jo merkelig at man skal ha mange flere offentlige avgifter og gebyr innen sjøtransport enn transport på land med tanke på at det er mer miljøvennlig å frakte gods til sjøs, sier Morten Wold uten at han der og da ville gi noen konkrete løfter om avgiftslettelser på nåværende tidspunkt. 

 

 

 

logo

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
post@drammenhavn.no
Tel: +47 32 20 86 50
Fax: +47 32 20 86 51
Org.nr.: 970 530 169

Besøksadresse
Drammen havn
Hans Kiærsgate 1A
3003 Drammen

Postadresse
P.b. 636, Strømsø
3003 Drammen

 

Personvern og cookies