image

Bygger om for OceanSaver

Publisert: 15.12.2011.

Teknologiselskapet OceanSaver har i dag 42 medarbeidere, men kommer til å vokse de nærmeste årene. Drammen havn bygger nå om Velferden for å tilrettelegge for et selskap i vekst.

OceanSaver, som leverer rensesystemer for ballastvann, regner med å vokse i takt med markedet opp mot 70 – 80 medarbeidere.
– Det er fantastisk at Drammen havn gjennomfører denne ombyggingen, og vi gleder oss til å komme inn i nye, tidsriktige lokaler, sier gründer og administrerende direktør i OceanSaver, Stein Foss.
– Vi mener også at det er et løft for området og et skritt i riktig retning i forhold til å sikre industri gjennom etablering av kontorer og økt aktivitet på havna, sier han.

AD Arkitekter har vært prosjektets arkitekt.

Velferden er opprinnelig fra 1951, og ble brukt som kantine og oppholdsrom for byggearbeidere. Nå skal den totalrenoveres, og fasaden skal blant annet åpnes opp mot sjøfronten. OceanSaver vil få ca 85 kontorplasser i et moderne kontorlokale på 1750 kvadratmeter.

I forbindelse med ombyggingen flytter OceanSaver sine test- og montasjelokaler til Skur 3 på Langbrygga.
– Nærhet til sammenstilling og testing av produktet vårt er viktig, og dette får vi ved å nyttiggjøre Skur 3, sier Foss.


image
Illustrasjon: VIKEN A&D Studio