logo

FORSIDE HAVNA SKUR 1 KONTAKT ENGLISH

 


Forside > Havna >

Årets vinner av skolekonkurransen

strek
16.06.2014

Klasse 6C ved Øren skole gikk av med seieren i konkurransen ”Mitt skip er lastet med”. Etter sommeren får de en tur med galeasen Christiane, som belønning for den gode innsatsen.

Alle 6.-klassene i Drammen kommune har vært på besøk på Drammen havn i regi av Den kulturelle skolesekken. Dette var andre året på rad som Drammen havn og Drammen kommune har hatt dette samarbeidet. Som en del av læringsopplegget får klassene tilbud om å levere et etterarbeid, og samtidig være med i konkurransen om en tur om bord på skuta Christiane. I år var det altså 6C ved Øren skole som leverte den beste oppgaven.

– Klassen hadde den fyldigste besvarelsen. De hadde fått med seg mye, og hadde Holmen og fjorden i fokus hele tiden, sier Vibeke Skavold i Drammen havn. – De hadde også fremstilt besvarelsen sin på en grundig og kreativ måte, ved hjelp av presentasjonsverktøyet Prezi.

Premien i konkurransen er en tur med skuta Christiane, og dette vil klassen få gleden av i august. Akkurat nå er de på leirskole. Det er sjøspeiderne som eier Christiane og som bruker det som treningsfartøy.
Her kan du se vinnerbesvarelsen:

image

http://prezi.com/ur62no1sgwvv/drammen-havn/

 

 

 

logo

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
post@drammenhavn.no
Tel: +47 32 20 86 50
Fax: +47 32 20 86 51
Org.nr.: 970 530 169

Besøksadresse
Drammen havn
Hans Kiærsgate 1A
3003 Drammen

Postadresse
P.b. 636, Strømsø
3003 Drammen

 

Personvern og cookies