logo

FORSIDE HAVNA SKUR 1 KONTAKT ENGLISH

 


Forside > Havna >

Havne-Norge samlet i Drammen

strek
06.09.2012

Ledere i Norges havner er samlet i Drammen til årsmøte i Norsk Havneforening. De 75 deltagerne ble ønsket velkommen av ordfører Tore Opdal Hansen som understreket at Drammen havn er havn for hele regionen og at havna er meget viktig for Drammen.

Drammens ordfører åpnet havnekonferanse:
- Havna er viktig for oss

- Drammen havn er havn for hele regionen. Og havna er meget viktig for Drammen, for havna er årsaken til at byen ble etablert, uttalte ordfører Tore Opdal Hansen da han ønsket hele havne-Norge velkommen til Drammen.

Ordføreren orienterte de 75 deltagerne på Norsk Havneforenings årsmøte om Drammen havn som en betydelig importhavn for biler, og utviklingen av Holmen for å gjøre betydelig havnevirksomhet enda viktigere.
- På Holmen har vi jernbane.  Vi har fylt ut og vil utvide havneområdene enda mer der. Vi håper at godsterminalene i Nybyen og på Sundland kan flyttes til Holmen inntil et stort godsterminal-prosjekt kan etableres på et ennå ikke-bestemt sted, uttalte ordføreren.

Han minnet om at 370 seilskip i sin tid hadde hjemmehavn i Drammen den gang Drammen var landets største havneby. Og aller mest snakket ordføreren om byutviklingen i Drammen.

- Vi har fått byen vår tilbake, fastslo ordføreren og høstet stor begeistring hos landets havnesjefer, ikke minst da han omtalte Maritim Storstue i Skur 1 på Drammen havn som byens nyeste kulturhus.


image
Havna er viktig for Drammen, fastslo ordfører Tore Opdal Hansenimage
I Drammen er det årsmøte i Norsk Havneforening. Fra venstre havnedirektør i Drammen Einar Olsen, styreleder i Norsk Havneforening Dag H. Sem, daglig leder i Norsk Havneforening Arnt-Einar Litsheim, ordfører i Drammen Tore Opdal Hansen, leder av havnestyret i Drammen Johan Baumann og assisterende havnedirektør i Drammen Ivar Vannebo.

 

 

 

logo

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
post@drammenhavn.no
Tel: +47 32 20 86 50
Fax: +47 32 20 86 51
Org.nr.: 970 530 169

Besøksadresse
Drammen havn
Hans Kiærsgate 1A
3003 Drammen

Postadresse
P.b. 636, Strømsø
3003 Drammen

 

Personvern og cookies