logo

FORSIDE HAVNA SKUR 1 KONTAKT ENGLISH

 


Forside > Havna >

Havnedirektøren til logistikknettverk Buskerud: Havna er effektiv

strek
13.09.2011

– Drammen havn skal være et effektivt ledd i transportkjeden. Det var budskapet fra direktør Einar Olsen til logistikknettverket i Buskerud mandag.

Mellom 30 og 40 representanter fra forskjellige bedrifter i fylket var tilstede i Maritim storstue, der Drammen havn var vertskap for nettverket sammen med Scandinavian Shipping og Tschudi Lines.

Tilrettelegger
– Det er viktig å møte vareeiere, transportører og rederier for å høre hva som er deres behov. Vi ønsker å vise hva vi kan tilby av kostnadseffektiv og miljøvennlig transport, sier Olsen.

Deltagerne fikk også omvisning på kaiområdet på Holmen.

– Vi har moderne lagrings- og transportløsninger og ønsker å formidle rollen havna kan ta som tilrettelegger og katalysator for regionens næringsliv, understreket assisterende havnedirektør Ivar Vannebo.

Kontorer i Drammen
Administrerende direktør Stein Foss i Oceansaver gav tre hovedbegrunnelser for at hans selskap har etablert seg i Drammen – og på havna – etter oppstart i Oslo:
– En intermodal havn har vært avgjørende. I tillegg er flytogforbindelse for tilreisende og tilgang på kvalifisert arbeidskraft også fra Vestfoldbyene og Kongsberg viktig for oss. Og så føler vi oss veldig velkomne, oppsummerte Foss på samlingen. 

På bildet (fra venstre):
Morten Valstad i Scandinavian Shipping Drammen, Morten Pettersen Tschudi Lines North Sea, havnedirektør Einar Olsen, ass. havnedirektør Ivar Vannebo og Thomas Arbo Høeg i Ths Arbo Høeg & co.

 

 

 

logo

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
post@drammenhavn.no
Tel: +47 32 20 86 50
Fax: +47 32 20 86 51
Org.nr.: 970 530 169

Besøksadresse
Drammen havn
Hans Kiærsgate 1A
3003 Drammen

Postadresse
P.b. 636, Strømsø
3003 Drammen

 

Personvern og cookies