logo

FORSIDE HAVNA SKUR 1 KONTAKT ENGLISH

 


Forside > Havna >

Ny driftsleder

strek
04.12.2014

Audun Veiby (50) fra Lier er ansatt som ny driftsleder ved Drammen havn.

Veiby kommer fra Statoil Fuel & Retail AS der han de siste åtte årene har jobbet i ulike stillinger innen drift og vedlikehold. 50-åringen har også erfaring fra mekanisk industri, NSB, forsvaret og papirindustrien.

Den nye driftslederen er født og oppvokst i Lier, men har i store deler av sitt voksne liv vært bosatt i Drammen. Han har blant annet vært daglig leder for Statoil Norges gassanlegg på Solumstrand i Drammen, samt sjef for Statoils anlegg på Sjursøya i Oslo. Veiby var også fabrikksjef for Statoils smøreoljefabrikk på Fagerstrand som ble nedlagt i 2011. I etterkant ble liungen tildelt Statoil Norges Kommunikasjonspris for ledelse og mediehåndtering i forbindelse med nedleggelsen.

Selskap i vekst
– Årsaken til at jeg søkte på stillingen, og nå vender nesa hjemover igjen, er at jeg ønsker å jobbe i en bedrift som er i vekst. I det siste har jeg jobbet mye med store endringsprosesser og avvikling. Nå ser jeg fram til å arbeide i et veldrevet selskap som er preget av en positiv kultur og ikke minst der det er fokus på ekspansjon og utvikling, sier 50-åringen som startet i stillingen 1. desember.

Veiby blir leder for en avdeling med syv ansatte som har ansvaret for lossing og lasting samt vedlikehold av havnas bygninger og arealer.

– Det skal skje veldig mye spennende på og rundt Drammen havn i årene som kommer, og dette er noe jeg ønsker å være med på. Jeg mener jeg kan tilføre noe gjennom min erfaring fra terminaldrift og vedlikehold av Statoils bensinstasjoner i Europa, sier Veiby som er gift og har to voksne barn. Fritiden går blant annet med til skigåing, småvilt-jakt og turer med familien på hytta i Numedal.

Fornøyd havnesjef
Havnedirektør ved Drammen havn, Einar Olsen, er svært fornøyd med å ha sikret seg Veiby i sine rekker.

– Det var mange og svært godt kvalifiserte søkere til stillingen. Vi er godt fornøyd med at Drammen havn er en attraktiv arbeidsplass og gleder oss over å ha fått Audun Veiby på laget. Hans erfaring og kompetanse er viktig i videreutviklingen av vår drift, sier Olsen.


Kontaktpersoner:
Einar Olsen, havnedirektør: 91 34 60 07
Audun Veiby, driftsleder: 91 75 10 72

 

 

 

logo

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
post@drammenhavn.no
Tel: +47 32 20 86 50
Fax: +47 32 20 86 51
Org.nr.: 970 530 169

Besøksadresse
Drammen havn
Hans Kiærsgate 1A
3003 Drammen

Postadresse
P.b. 636, Strømsø
3003 Drammen

 

Personvern og cookies