logo

FORSIDE HAVNA SKUR 1 KONTAKT ENGLISH

 


Forside > Havna >

Nytt medlem i havnas styre

strek
27.04.2012

Anita Winsnes fra Røyken er nytt styremedlem i Drammen havn. Winsnes har bred erfaring fra flere sentrale stillinger i byens næringsliv.

Anita Winsnes er utdannet sivilingeniør i kjemi fra NTNU og arbeider i dag i TINE-konsernet.

– Et styreverv i Drammen havn er både spennende og viktig. Jeg håper å kunne bidra med perspektiver og erfaringer fra praktisk næringsutvikling inn til en sentral aktør som en Drammen havn er, sier hun.

Bred erfaring
Winsnes har tidligere jobbet som administrerende direktør i Åkerlund & Rausing i Drammen (nå Amcore Flexibles) og hatt ledende stillinger hos Powec/Power One i Kobbervikdalen. Hun har også erfaring fra næringsmiddelindustri, storhusholdning og IT-bransjen.

– Jeg har ikke tidligere vært direkte innom havn eller shipping, men har andre styreverv i bedrifter som er leverandører til shipping og offshore, forteller hun. 

Viktig for nabokommuner
Winsnes er bosatt i Røyken og mener vekst og aktivitet i havnemiljøet rundt Drammen er viktig også for hennes kommune:

– Som nabokommune er Røyken også tjent med utviklingen i Drammen. Mye av næringslivet er opptatt av vekst i denne regionen. Å se dette fra havnas perspektiv blir en utfordrende oppgave jeg ser frem til å ta fatt på.

Styret fra 2012 – 2014
På havnerådets møte 16. april 2012 ble det vedtatt at Johan Baumann og Søren Falch Zapffe gjenvelges til havnestyret, mens Heidi Grundvig går ut og erstattes av Winsnes. Valget gjelder for perioden 2012 – 2014.

Baumann gjenvelges som leder av havnestyret og Zapffe som nestleder.

 

 

 

logo

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
post@drammenhavn.no
Tel: +47 32 20 86 50
Fax: +47 32 20 86 51
Org.nr.: 970 530 169

Besøksadresse
Drammen havn
Hans Kiærsgate 1A
3003 Drammen

Postadresse
P.b. 636, Strømsø
3003 Drammen

 

Personvern og cookies