logo

FORSIDE HAVNA SKUR 1 KONTAKT ENGLISH

 


Forside > Havna >

Takket av etter 27 år

strek
10.01.2015

Knut Roar Gustavsen (67)  takket for seg etter 27 innholdsrike år på Drammen havn.

image
Den avtroppende driftslederen, Knut Roar Gustavsen, er en stor Elvis-tilhenger, og på avskjedskaka sto det ”Knut has left the building”.

Driftslederen gikk over i pensjonistenes rekker fra nyttår, og 67-åringen fra Solbergmoen kan se tilbake på en spennende og givende tid på Drammen havn. Knut Roar begynte som håndverker og reservekranfører 1. juli i 1987, og i 2009 gikk han over i stillingen som driftsleder.– Det har vært en rivende utvikling ved havna disse årene. Den gangen var det veldig mye fruktbåter, men selvsagt også en del bilbåter slik som i dag. Når det gjelder utstyr så har også utviklingen vært stor, fra kraner som gikk på hjul til de to splitter nye mobile kranene som vi nettopp har fått her på havna, sier Gustavsen som er veldig godt fornøyd med havna som arbeidsplass. – Drammen havn har vært en trivelig og trygg arbeidsplass som også har bydd på mange spennende utfordringer, sier den nylig avgåtte driftslederen som regner med at han også vil greie å fylle dagene som pensjonist.– Det går nok litt tid før det går helt opp for meg at jeg har sluttet på havna, men jeg har fire barn og fire barnebarn som jeg kan bruke tiden på. En av sønnene mine driver butikk, og jeg ser ikke bort fra at han vil trenge litt hjelp fra en håndverker i ny og ne. Og så blir det vel litt vedlikehold av hus og hytte, sier Knut Roar Gustavsen som fikk mange godord med på veien under avskjedsmarkeringen torsdag 16. desember.

– Knut Roar har vært en trivelig og god arbeidstager som alltid har stilt opp for Drammen havn. Han har vært en blid og positiv medarbeider i alle disse årene, sa havnedirektør Einar Olsen i sin takketale til Gustavsen.

 

 

 

logo

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
post@drammenhavn.no
Tel: +47 32 20 86 50
Fax: +47 32 20 86 51
Org.nr.: 970 530 169

Besøksadresse
Drammen havn
Hans Kiærsgate 1A
3003 Drammen

Postadresse
P.b. 636, Strømsø
3003 Drammen

 

Personvern og cookies