logo

FORSIDE HAVNA SKUR 1 KONTAKT ENGLISH

 


Forside > Havna >

Drammen havn på direkten

strek
07.11.2018

Aktualitetsprogrammet ”Norge nå” på NRK 1 viet Drammen havn full oppmerksomhet i beste sendetid sist tirsdag. 

image

HAVNE-STUDIO: NRK og ”Norge nå”-medarbeiderne hadde rigget et eget utendørs ”studio” utenfor Skur 1 på Tangen i forbindelse med direktesendingen fra Drammen havn tirsdag kveld. Foto: Drammen havn

”Norge nå” sendes direkte fra ulike steder i Norge hver kveld fra mandag til torsdag, og hver sending varer i 30 til 40 minutter.

BILIMPORT

Og tirsdag kveld var det Drammen havn som var i fokus med eget utendørs ”studio” ved Skur 1 på Tangen. I tillegg var det flere innslag fra Holmen med hovedfokus på at Drammen havn er landet største havn for import av biler.

I tillegg til havnedirektør Einar Olsen var Tom Egil Johannesen fra Motorships AS gjennomgangsfigur i sendingen. Tom Egil har jobbet hele livet på havna og bodde ute på Holmen i sitt første leveår.

I TV-programmet var det også intervjuer og innslag fra Axess Logistics Norge ved administrerende direktør Eva Sundberg og Auto Transport Service ved administrerende direktør Benedicte Markveien i forhold til transport, klarering og ombygging av biler.

FOLKEOPPLYSNING
– Det er flott å få anledning til å fortelle hva Drammen havn faktisk driver med til seere over landet.  En del av NRK-seerne var nok heller ikke klar over hvor de fleste nye bilene kommer i land i Norge eller hva som skjer med bilene før de havner i bilbutikkene, sier havnedirektør Einar Olsen som har fått mange gode tilbakemeldinger etter programmet.

– Jeg synes alle som ble intervjuet gjorde en flott innsats. I tillegg så hadde NRK gjort en veldig god research på forhånd slik at vi fikk fremstilt Drammen havn på en god og informativ måte, sier Olsen.

Se NRK-programmet her

image
GOD KJEMI: Havnedirektør Einar Olsen blir intervjuet av Anne-Marit Borgen Werring i NRK. Foto: Screenshot fra NRK-sendingen ”Norge nå”

 

 

 

logo

 

 

 

 

Kontaktinformasjon
post@drammenhavn.no
Tel: +47 32 20 86 50
Fax: +47 32 20 86 51
Org.nr.: 970 530 169

Besøksadresse
Drammen havn
Hans Kiærsgate 1A
3003 Drammen

Postadresse
P.b. 636, Strømsø
3003 Drammen

 

Personvern og cookies